Subscribe to RSS
banner

A venit vacantaaa, dar merg la …Scoala de Vara!

 

Iasi
20 iunie – 15 august
Str. Lascar Catargiu nr. 37

Asociaţia”Doua Fetite” deschide pentru perioada 20 iunie – 15 august ”Scoala de Vara” pentru toti copiii cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani doritori sa-si aprofundeze cunostintele de limba engleza, pasionati de teatru, pictura, origami sau handmade, pe cei ce cautaajutor la lectiile „mult prea grele” de vacanţa si pe copiii silitori cu gand de performanta la concursurile si olimpiadele scolare.

Prin programul gandit la Scoala de Vara „Doua Fetite” se urmareste oferirea unei educatii adecvate pentru o viata sanatoasa ce-i permite copilului dumneavoastra sa exploreze si sa se joace invatand, incurajandu-l sa se manifeste spontan, liber si dezinhibat intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa.
La ,,Scoala de Vara’’ imaginatia, dragostea pentru frumos sunt legate de aptitudine fiecarui copil si puse in practica. Aici se patrunde in lumea formelor si a culorilor, se creeaza primele emotii ale scenei si se descopera farmecul povestilor.
Inscrierile se pot face la sediul de pe Str. Lascar Catargiu nr. 37, sau la numarul de telefon 0751 283 434.

Programul Scolii de Vara este zilnic, de luni pann vineri, intre orele 10.00-16.00.

Asociatia Doua Fetite, infiintata in anul 2008, este o organizatie nonguvernamentala ce-si propune promovarea si sprijinirea excelentei in educatie a copiilor si tinerilor, in special a celor cu disponibilitati financiare reduse. Astfel, pentru atelierele de vara se propune si implicarea copiilor cu astfel de posibilitati limitate dar cu rezultate deosebite la invatatura.
Pentru mai multe detalii legate de programul si desfasurarea atelierelor din cadru Scolii de Vara accesati www.douafetite.ro.

0 comments

Add your comment

Nickname:
E-mail:
Website:
Comment:

Other articlesgo to homepage

Cursuri de vara la Ateneul Tatarasi

Cursuri de vara la Ateneul Tatarasi(0)

Iasi Iulie – 15 septembrie 2011 Ateneul Tatarasi Ateneul Tătăraşi organizează în perioada 1 iulie – 15 septembrie 2011 o serie de cursuri artistice şi educative pentu copii ce vor fi ţinute de instructori şi profesori calificaţi şi cunoscuţi în propriul domeniu de activitate. Programul va cuprinde o serie de cursuri din domenii diverse precum:

Asigura-ti CAMERA TA GRATUITA pentru anul universitar 2011 – 2012

Asigura-ti CAMERA TA GRATUITA pentru anul universitar 2011 – 2012(0)

E pe bune!! Cumpara cu doar 19.9 lei un voucher DISCOUNT CAZARE care iti ofera CAMERA GRATUITA pentru un an si ai reducere 5% la Hotel Dorobanti atat tu cat si rudele de gradul I. Voucherele se pot achizitiona NON STOP de la receptia Hotelului Dorobanti*** incepand cu data de 10 iunie 2011. Pentru mai

Incredibil – esti student?

Incredibil – esti student?(0)

Studentii care vor sa porneasca o afacere beneficiaza de scutiri de la plata taxelor si tarifelor: Pentru operatiunile de inmatriculare efectuate de Oficiul National al Registrului Comertului ; Pentru operatiunile efectuate de Biroul unic din cadrul oficiilor Registrului Comertului Pentru autorizarea functionarii comerciantilor. Pentru obtinerea de la administratia publica locala a autorizatiei de desfasurare a

read more
bannerContact DOIinUNU

Social networks

Most popular categories

AcasaContactEchipa 2in1Servicii 2in1 Contact
© 2009 - 2011 ServiciiMedia in colaborare cu 2in1 (www.doiinunu.ro) Toate drepturile rezervate.