Subscribe to RSS
banner

Castiga in fiecare vineri 3 bax-uri de bere Ciuc

In aceasta saptamana castigi 6 baxuri de bere CIUC! CIUC Premium si programul 2in1, te fac castigator!

Poti trimite un e-mail pe adresa distractie@doiinunu.ro cu numele complet, varsta, seria si numarul cartii de identitate  un numar de telefon si intri in concurs.

Inscrie-te tu pentru premiul CIUC si mareste-ti sansele de castig prin trimiterea numelor si numerelor de telefon a 3 prieteni cu care te distrezi de obicei, la adresa de e-mail distractie@doiinunu.ro.

In fiecare vineri facem prezenta la 2in1!

Mai multi prieteni inscrisi, mai multe baxuri de bere CIUC pot ajunge in week-end-ul tau!

Ioana si Liviu

0 comments

Add your comment

Nickname:
E-mail:
Website:
Comment:

Other articlesgo to homepage

Castiga si tu! – Iasi

Castiga si tu! – Iasi(0)

Castigator Ioana Popa! Fii CHIC in aceasta vara si incearca machiajele speciale la salonul CHIC! Concursul se adreseaza doar celor care detin un cont de facebook! Adauga Fii CHIC in lista ta de prieteni si fii la curent cu toate concursurile CHIC! Castigatoarea de la tragerea la sorti din 29 iulie este Ioana Popa.  

Afla cine a castigat!

Afla cine a castigat!(0)

Premiile Avon : 1.Iniceru Cristian 2.Ailincai Maria 3.Hanganu Simona 4.Vica Unceru 5.Popescul Mihai 6.Sanduvil Ioan 7.Panzaru Florin 8.Ana Archip 9.Brandusa Despa 10.Onisei Lucian     Va multumim si va asteptam in fiecare miercuri, in intervalul orar 12-14, la sediul Radio Hit (Universitatea Petere Andrei, etaj 9)                

Iasi in regiunea Moldovei!

Iasi in regiunea Moldovei!(1)

Participa la concursurile propuse de Ciuc Premium! Daca te afli in Iasi, Piatra Neamt, Vaslui, Barlad sau Roman, trimite e-mail pe adresa distractie@doiinunu.ro, spune care este ideea ta de distractie din fiecare week-end si poti castiga un bax de Ciuc Premium/24 doze! Ataseaza informatii cu numele complet, varsta, seria si numarul cartii de identitate, un

Sandu Claudia a castigat un horoscop personalizat!

Sandu Claudia a castigat un horoscop personalizat!(0)

Horoscop personalizat: Sandu Claudia / nascuta pe 25 mai! Anul 2011-un an al schimbarilor! Anul debuteaza la tine cu o placere mare de a risca! Ai multa energie,optimism,nerabdare dar esti tentata de a starni pasiuni dramatice! Vrei altceva din punct de vedere spiritual….renunti la tot ceea ce era vechi, vrei alte accesorii…incepand de la cele

read more
bannerContact DOIinUNU

Social networks

Most popular categories

AcasaContactEchipa 2in1Servicii 2in1 Contact
© 2009 - 2011 ServiciiMedia in colaborare cu 2in1 (www.doiinunu.ro) Toate drepturile rezervate.